Castellano | English
Ensemble Gaudí
Isabel Fèlix / Piano - Clavecí Joan Fèlix / Viola - Violí Sofia Martínez / Flauta travessera - piccolo

Pianista, fortepianista i clavecinista, entre els seus mestres figuren Miquel Farré i Paul Badura-Skoda. Actua regularment com a solista i és membre de l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca, l’Ensemble Gaudí i forma duet amb la violinista Alba Roca. Ha actuat també amb l’OSB, OSV, BCO i BCN 216, amb directors com Andrew Watkinson i Friedemann Breuninger. És professora titular del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears.

més informació 

És primer viola de l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca i de l’Orquestra de Girona i col·labora regularment amb l’OBC i l’ONCA. Ofereix concerts arreu d’Espanya i França amb formacions com l’Ensemble Gaudí o el Trio Goldberg, a més de recitals amb la pianista Isabel Fèlix. És professor titular de viola del Conservatori Isaac Albéniz de Girona i professor convidat del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears.

més informació 

Flautista, musicóloga i especialista en Educació Auditiva. Entre els seus mestres figuren Magdalena Martínez i Istvan Matuz. Col·labora regularment amb diverses agrupacions de música de cambra i orquestrals. És membre de l’Ensemble Gaudí i forma duet amb l'organista Juan de la Rubia.
Ha actuat també amb l’OSCS, la OUB i la Agrupación Arcadia amb directors com Lutz Köhler i Jose Luis Temes. És professora titular de l’Escola Superior de Música de Catalunya.

més informació

 

  C