Castellano | English
Isabel Fèlix /Piano - clavecí

Nascuda a Menorca, estudia piano al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona amb Miquel Farré i música de cambra al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, obtenint Menció d’Honor de final de carrera en ambdues especialitats. És llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona.

S’especialitza en piano i música de cambra amb Ferenc Rados a la Universidad de Alcalá de Henares i amplia estudis amb John Bingham a Londres. En aquesta època és premiada en diversos concursos de piano i música de cambra.
Posteriorment s’interessa en la interpretació amb criteris històrics. Estudia clavecí amb Albert Romaní i fortepiano amb Neal Peres da Costa. Destaca la influència de Paul Badura-Skoda amb qui estudia piano i fortepiano a Paris i Viena.

Ofereix recitals regularment com a solista i és membre de diverses formacions com a pianista, fortepianista i clavecinista, com l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca, l’Ensemble Gaudí i el duet amb la violinista Alba Roca. Ha actuat també amb l’Orquestra Simfònica de Balears, Orquestra Simfònica del Vallès, Budapest Chamber Orchestra i BCN 216, entre d’altres, amb directors i solistes com Philippe Bender, Barry Sargent, Andrew Watkinson i Friedemann Breuninger.

És professora titular de repertori amb piano i cap de departament de corda al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears.


Enllaços relacionats:

 

  C