Castellano | English
Joan Fèlix /Viola - violí

Nascut a Menorca, és titulat superior de viola, violí i música de cambra amb Menció d’Honor pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Ha estudiat amb Alfred Málacek, Jaume Francesch, Gonçal Comelles, Paul Cortese i Ashan Pillai, i ha fet cursos amb Donald McInnes, Thuan Do Mihn, Leon Spirer i Pedro León, entre d’altres.

És llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona, postgraduat en Medicina de les Arts per la FUB-UAB i durant el curs 2009-2010 professor convidat de la matèria al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears.

És primer viola i membre fundador de l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca. També és primer viola de l’Orquestra de Girona, membre de la nova Orquestra de la Shubertíada de Vilabertran i col·labora regularment amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona (OBC) i l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA).

Darrerament ha ofert nombrosos recitals amb la pianista Isabel Fèlix i concerts de cambra en Festivals d’arreu de l’Estat i de França amb grups com el Trio Goldberg, l’Ensemble Gaudí o l’Ensemble Mare Nostrum.

Des del 2005 és professor titular de viola al Conservatori de Música “Isaac Albéniz” de Girona i director artístic del Festival de Música de Maó.

Enllaços relacionats:

 

  C